Viimeksi päivitetty: 2. elokuuta 2022

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa keräämistä koskevia käytäntöjämme ja menettelyjämme,
tietojesi käyttö ja luovuttaminen, kun käytät Palvelua ja kertoo sinulle
yksityisyyden suojaa koskevista oikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä
Palvelu, hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön
tämä tietosuojakäytäntö.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain kirjoitetaan isolla, on määritelty merkitys
seuraavissa olosuhteissa. Seuraavien määritelmien tulee olla samat
merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikössä vai monikkomuodossa.

Määritelmät

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksia varten:

  • Tili tarkoittaa ainutlaatuista tiliä, joka on luotu sinulle, jotta voit käyttää Palveluamme tai
    Palvelumme osia.
  • Yritys (johon viitataan tässä joko "Yhtiö", "Me", "Me" tai "Meidän").
    sopimus) viittaa Wellgora International LTD, Pera Business Park,
    Nottingham Rd, Melton Mowbray LE13 0PB.
  • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sijoitetaan tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai
    millä tahansa muulla verkkosivustolla olevalla laitteella, joka sisältää selailun tiedot
    sivuston historiaa sen monien käyttötarkoitusten joukossa.
  • Maa viittaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan
  • Laite tarkoittaa mitä tahansa laitetta, jolla on pääsy Palveluun, kuten tietokone, a
    matkapuhelin tai digitabletti.
  • Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai
    tunnistettavissa oleva henkilö.
  • Palvelu viittaa Verkkosivustoon.
  • Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja
    Yhtiön puolesta. Se viittaa kolmannen osapuolen yrityksiin tai
    Yrityksen palveluksessa olevat henkilöt helpottamaan Palvelua, tarjoamaan
    Palvelun Yhtiön puolesta suorittamaan Palveluihin liittyviä palveluja
    Palvelua tai auttaa yritystä analysoimaan, miten Palvelua käytetään.
  • Käyttötiedot viittaavat automaattisesti kerättyihin tietoihin, jotka joko ovat luoneet
    Palvelun käytöstä tai itse Palveluinfrastruktuurista (esim.
    sivukäynnin kesto).
  • Verkkosivusto viittaa wellgoraan™, johon pääsee osoitteesta https://wellgora.com
  • Tarkoitat henkilöä, joka käyttää Palvelua tai käyttää sitä tai yritystä,
    tai muu oikeushenkilö, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää tai
    käyttämällä Palvelua soveltuvin osin.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilökohtaiset tiedot

Kun käytät Palveluamme, voimme pyytää sinua toimittamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti
tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai sinuun tunnistamiseen.
Henkilökohtaisia tunnistetietoja voivat olla, mutta niihin rajoittumatta:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, osavaltio, maakunta, postinumero, kaupunki
  • Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokollan
osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selainversio, meidän sivut
Palvelu, jossa vierailet, käyntisi aika ja päivämäärä, käytetty aika
nämä sivut, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, voimme kerätä
tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tyyppi
käyttämäsi mobiililaite, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, sinun IP-osoite
mobiililaite, Mobiilikäyttöjärjestelmäsi, langattoman Internetin tyyppi
käyttämäsi selain, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Saatamme myös kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina, kun vierailet meillä
Palveluun tai kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme toimintaa Our-sivustolla
Huolla ja tallenna tiettyjä tietoja. Käytetyt seurantateknologiat ovat majakoita,
tunnisteet ja skriptit tiedon keräämiseen ja seurantaan sekä parantamiseen ja analysointiin
Palvelumme. Käyttämiämme tekniikoita voivat olla:

  • Evästeet tai selaimen evästeet. Eväste on pieni tiedosto, joka asetetaan sinulle
    Laite. Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan
    kun evästettä lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, sinä
    ei ehkä voi käyttää joitain Palvelumme osia. Ellet ole säätänyt
    Palvelumme voi käyttää selaimesi asetuksia niin, että se kieltää evästeet
    Keksit.
  • Flash-evästeet. Tietyt Palvelumme ominaisuudet voivat käyttää paikallisesti tallennettuja
    esineitä (tai Flash-evästeitä), jotka keräävät ja tallentavat tietojasi
    mieltymyksesi tai toimintasi Palvelussamme. Flash-evästeitä ei hallita
    samoilla selaimen asetuksilla kuin selaimen evästeissä. Lisää
    Tietoja siitä, kuinka voit poistaa Flash-evästeet, lue "Mistä voin
    muuttaa asetuksia paikallisten jaettujen objektien poistamiseksi käytöstä tai poistamiseksi?"
    saatavilla
  • Web Beacons. Tietyt Palvelumme osiot ja sähköpostimme voivat sisältää
    pienet sähköiset tiedostot, jotka tunnetaan verkkojäljiteinä (kutsutaan myös selkeiksi
    gifit, pikselitunnisteet ja yhden pikselin gifit), jotka mahdollistavat yrityksen
    esimerkiksi laskeaksesi käyttäjät, jotka ovat vierailleet kyseisillä sivuilla tai avanneet sähköpostin
    ja muita asiaan liittyviä verkkosivustojen tilastoja varten (esimerkiksi tallentamalla
    tietyn osion suosio ja varmistusjärjestelmä ja palvelin
    eheys).

Evästeet voivat olla "pysyviä" tai "istuntokohtaisia" evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät päällä
Henkilökohtainen tietokoneesi tai mobiililaitteesi, kun siirryt offline-tilaan istunnon aikana
Evästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimen.

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä alla määriteltyihin tarkoituksiin:

  • Välttämättömät / välttämättömät evästeet Tyyppi: Istuntoevästeet, joita hallinnoi: Me Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä palvelujen tarjoamiseksi
    saatavilla Web-sivuston kautta ja jotta voit käyttää joitakin sen osista
    ominaisuudet. Ne auttavat tunnistamaan käyttäjiä ja estämään vilpillisen käytön
    käyttäjätilit. Ilman näitä evästeitä pyytämäsi palvelut
    ei voida toimittaa, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle
    ne palvelut.
  • Evästeiden käytäntö / Ilmoituksen hyväksyminen Evästeiden tyyppi: Pysyvät evästeet Ylläpitäjä: Us Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön
    nettisivulla.
  • Toiminnalliset evästeet Tyyppi: Pysyvät evästeet Hallinnoija: Me Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa valinnat, jotka teet käyttäessäsi
    Verkkosivustolla, kuten kirjautumistietojesi tai kielen muistaminen
    etusija. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle enemmän
    henkilökohtainen kokemus ja jotta sinun ei tarvitse syöttää asetuksiasi uudelleen
    aina kun käytät Verkkosivustoa.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja valinnoistasi
evästeitä, tutustu evästekäytäntöömme tai Tietosuojamme Evästeet-osioon
Käytäntö.

Henkilötietojesi käyttö

Yritys voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoamiseksi ja ylläpitämiseksi, mukaan lukien käytön valvonta
    palvelumme.
  • Tilin hallinta: hallita rekisteröitymistäsi käyttäjänä
    Palvelu. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn erilaisiin tietoihin
    Palvelun toimintoja, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä
    käyttäjä.
  • Sopimuksen toteuttamiseksi: kehittäminen, noudattaminen ja
    tuotteiden, tavaroiden tai palvelujen ostosopimuksen tekeminen
    Olet ostanut tai tehnyt minkä tahansa muun sopimuksen kanssamme Palvelun kautta.
  • Ottaaksesi yhteyttä sinuun: ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puheluilla, tekstiviestillä tai muulla tavalla
    vastaavat sähköisen viestinnän muodot, kuten matkapuhelin
    sovelluksen push-ilmoitukset päivityksistä tai informatiivisista
    toiminnallisuuksiin, tuotteisiin tai sopimuksiin liittyvästä viestinnästä
    palvelut, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, kun se on tarpeellista tai järkevää
    niiden täytäntöönpano.
  • Tarjotaksemme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa aiheesta
    muut tarjoamamme tavarat, palvelut ja tapahtumat, jotka ovat vastaavia
    jonka olet jo ostanut tai josta olet tiedustellut, ellet ole valinnut
    olla vastaanottamatta tällaista tietoa.
  • Pyyntöjesi hallinta: Osallistuminen ja pyyntöjesi hallinta Meille.
  • Liiketoiminnan siirrot: Voimme käyttää tietojasi arvioidaksemme tai suorittaaksemme
    sulautuminen, myynti, uudelleenjärjestely, uudelleenjärjestely, purkaminen tai
    muu osan tai koko omaisuutemme myynti tai siirto, joko menossa
    koskee tai osana konkurssia, selvitystilaa tai vastaavaa menettelyä
    mitkä Henkilötiedot, joita meillä on Palvelumme käyttäjistä, kuuluvat omaisuuteen
    siirretty.
  • Muihin tarkoituksiin: Voimme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten
    tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, tehokkuuden määrittämiseen
    myynninedistämiskampanjoistamme ja palvelumme arvioimiseksi ja parantamiseksi,
    tuotteita, palveluita, markkinointia ja kokemustasi.

Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilötietojasi
    Palveluntarjoajat voivat seurata ja analysoida Palvelumme käyttöä
    ottaa yhteyttä sinuun.
  • Liiketoiminnan siirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi
    Yhtiön minkä tahansa sulautumisen tai myynnin yhteydessä tai niitä koskevien neuvottelujen aikana
    omaisuutta, rahoitusta tai koko liiketoimintamme tai sen osan hankintaa
    toinen yritys.
  • Tytäryhtiöiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa
    Tällöin edellytämme näiden tytäryhtiöiden noudattavan tätä tietosuojakäytäntöä.
    Osakkuusyhtiöitä ovat emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteiset
    pääomasijoituskumppaneita tai muita yrityksiä, joissa hallitsemme tai jotka ovat alaisuudessa
    yhteinen valvonta kanssamme.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi yrityksemme kanssa
    kumppaneita tarjotakseen sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita.
  • Muiden käyttäjien kanssa: kun jaat henkilökohtaisia tietoja tai muuten
    olla vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, tällaiset tiedot voivat olla
    kaikkien käyttäjien näkemä, ja niitä voidaan jakaa julkisesti ulkopuolella.
  • Suostuksellasi: Voimme paljastaa henkilötietojasi mitä tahansa
    muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yritys säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen
tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme sinun
Henkilötietoja siltä osin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi
(esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi soveltuvien vaatimusten noudattamiseksi
lakeja), ratkaista kiistoja ja valvoa laillisia sopimuksiamme ja käytäntöjämme.

Yritys säilyttää myös Käyttötiedot sisäisiä analyysejä varten. Käyttö
Tietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi silloin, kun nämä tiedot
käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai toiminnallisuuden parantamiseen
Palvelu tai Olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään nämä tiedot pidempään
kausia.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien Henkilötiedot, käsitellään Yhtiössä
toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa osapuolet
käsittely sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää -
ja niitä ylläpidetään — osavaltiosi, maakuntasi tai maasi ulkopuolella sijaitsevissa tietokoneissa
tai muulla valtion lainkäyttöalueella, jossa tietosuojalait voivat poiketa toisistaan
kuin sinun lainkäyttöalueeltasi.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen antamasi tiedot
tiedot edustavat suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Yritys ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietosi
käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä siirtoa
Henkilötietosi toimitetaan organisaatiolle tai maalle, ellei
käytössä on riittävät valvontatoimenpiteet, mukaan lukien tietojesi turvallisuus ja
muut henkilötiedot.

Henkilötietojesi paljastaminen

Yrityksen tilisiirrot

Yritys voi luovuttaa henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, että se on
toimia tarvitaan:

  • Noudata lakisääteistä velvoitetta
  • Suojaa ja puolustaa Yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  • Estä tai tutki mahdollista Palveluun liittyvää väärinkäyttöä
  • Suojaa Palvelun Käyttäjien tai yleisön henkilökohtainen turvallisuus
  • Suojaa oikeudelliselta vastuulta

Henkilötietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että ei
tiedonsiirtomenetelmä Internetin kautta tai sähköinen tallennustapa
100% suojattu. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä suojakeinoja
Henkilötietosi, Emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei koske alle 18-vuotiaita. Emme tietoisesti
kerätä henkilökohtaisia tunnistetietoja kaikilta alle 18-vuotiailta.
Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen lapsesi tarjoamasta
Meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos tulemme tietoisiksi, että meillä on
kerännyt henkilötietoja kaikilta alle 18-vuotiailta ilman vahvistusta
vanhemman suostumuksella ryhdymme toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset tiedot Meidän
palvelimia.

Jos meidän on luotettava suostumukseen tietojesi käsittelyn laillisena perustana
ja maasi edellyttää vanhemman suostumusta, saatamme vaatia vanhempasi
suostumuksella ennen kuin keräämme ja käytämme näitä tietoja.

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi.
Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen linkkiin
sivusto. Suosittelemme, että tutustut jokaisen sivustosi tietosuojakäytäntöön
vierailla.

Emme voi valvoa sisältöä, yksityisyyttä emmekä ota niistä vastuuta
kolmannen osapuolen sivustojen tai palvelujen käytäntöjä tai käytäntöjä.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista
muutoksia julkaisemalla uusi tietosuojakäytäntö tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme etukäteen
muutoksen voimaantuloon ja päivitä "Viimeksi päivitetty" -päivämäärä yläreunassa
tämän tietosuojakäytännön kohdasta.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta.
Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tässä
sivu.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä: