Senast uppdaterad: 2 augusti 2022

Denna integritetspolicy beskriver våra policyer och procedurer för insamlingen,
användning och avslöjande av din information när du använder tjänsten och berättar för dig
om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig.

Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och förbättra Tjänsten. Genom att använda
Service, Du samtycker till insamling och användning av information i enlighet med
denna integritetspolicy.

Tolkning och definitioner

Tolkning

Orden där den första bokstaven är versal har definierade betydelser
under följande förhållanden. Följande definitioner ska ha samma
betydelse oavsett om de förekommer i singular eller i plural.

Definitioner

För ändamålen med denna integritetspolicy:

  • Konto betyder ett unikt konto som skapats för att du ska få tillgång till vår tjänst eller
    delar av vår tjänst.
  • Företag (referat till som antingen "företaget", "vi", "oss" eller "vårt" i detta
    Avtal) hänvisar till Wellgora International LTD, Pera Business Park,
    Nottingham Rd, Melton Mowbray LE13 0PB.
  • Cookies är små filer som placeras på din dator, mobila enhet eller
    någon annan enhet från en webbplats som innehåller information om din surfning
    historia på den webbplatsen bland dess många användningsområden.
  • Land avser: Storbritannien
  • Enhet avser varje enhet som kan komma åt tjänsten såsom en dator, en
    mobiltelefon eller en digital surfplatta.
  • Personuppgifter är all information som hänför sig till en identifierad eller
    identifierbar individ.
  • Tjänsten hänvisar till webbplatsen.
  • Tjänsteleverantör avser varje fysisk eller juridisk person som behandlar uppgifterna
    på uppdrag av bolaget. Det avser tredjepartsföretag eller
    individer som är anställda av företaget för att underlätta tjänsten, att tillhandahålla
    tjänsten för företagets räkning, för att utföra tjänster relaterade till
    Tjänst eller för att hjälpa Företaget med att analysera hur Tjänsten används.
  • Användningsdata hänvisar till data som samlas in automatiskt, antingen genererad av
    användning av tjänsten eller från själva tjänstens infrastruktur (till exempel,
    varaktigheten av ett sidbesök).
  • Webbplatsen hänvisar till wellgora™, tillgänglig från https://wellgora.com
  • Du avser individen som har tillgång till eller använder tjänsten, eller företaget,
    eller annan juridisk person på uppdrag av vilken en sådan individ har tillgång till eller
    använda tjänsten, i tillämpliga fall.

Samla in och använda dina personuppgifter

Typer av insamlade data

Personlig information

När vi använder vår tjänst kan vi be dig att ge oss vissa personligen
identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig.
Personligt identifierbar information kan innefatta, men är inte begränsad till:

  • E-postadress
  • Förnamn och efternamn
  • Telefonnummer
  • Adress, stat, provins, postnummer, stad
  • Användningsdata

Användningsdata

Användningsdata samlas in automatiskt när Tjänsten används.

Användningsdata kan innehålla information som din enhets internetprotokoll
adress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna på vår
Tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid du spenderar på
dessa sidor, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

När du använder tjänsten via eller via en mobil enhet kan vi samla in
viss information automatiskt, inklusive, men inte begränsat till, typen av
mobil enhet du använder, ditt unika ID för din mobila enhet, din IP-adress
mobil enhet, Ditt mobila operativsystem, typen av mobilt Internet
webbläsare du använder, unika enhetsidentifierare och annan diagnostisk data.

Vi kan också samla in information som din webbläsare skickar när du besöker vår
Tjänst eller när du får åtkomst till Tjänsten via eller via en mobil enhet.

Spårningstekniker och cookies

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår
Service och lagra viss information. Spårningstekniker som används är beacons,
taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera
Vår tjänst. Teknikerna vi använder kan vara:

  • Cookies eller webbläsarcookies. En cookie är en liten fil som placeras på din
    Enhet. Du kan instruera din webbläsare att vägra alla cookies eller att indikera
    när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies, kan du
    kanske inte kan använda vissa delar av vår tjänst. Om du inte har justerat
    Din webbläsare ställer in så att den kommer att vägra cookies, vår tjänst kan använda
    Småkakor.
  • Flash-kakor. Vissa funktioner i vår tjänst kan använda lokala lagrade
    objekt (eller Flash-cookies) för att samla in och lagra information om din
    inställningar eller din aktivitet på vår tjänst. Flash-cookies hanteras inte
    med samma webbläsarinställningar som de som används för webbläsarcookies. För mer
    information om hur du kan radera Flash-cookies, läs "Var kan jag
    ändra inställningarna för att inaktivera eller ta bort lokala delade objekt?"
    tillgänglig på
  • Web Beacons. Vissa delar av vår tjänst och våra e-postmeddelanden kan innehålla
    små elektroniska filer som kallas webbfyrar (även kallade klara
    gifs, pixeltaggar och enpixel-gifs) som tillåter företaget, för
    till exempel för att räkna användare som har besökt dessa sidor eller öppnat ett e-postmeddelande
    och för annan relaterad webbplatsstatistik (till exempel registrering av
    populariteten för en viss sektion och verifiering av system och server
    integritet).

Cookies kan vara "beständiga" eller "sessions"-cookies. Beständiga cookies förblir på
Din persondator eller mobila enhet när du är offline, medan session
Cookies raderas så snart du stänger din webbläsare.

Vi använder både sessions- och beständiga cookies för de syften som anges nedan:

  • Nödvändiga/nödvändiga cookies Typ: Sessionscookies Administreras av: Oss Syfte: Dessa cookies är nödvändiga för att ge dig tjänster
    tillgänglig via webbplatsen och för att göra det möjligt för dig att använda en del av dess
    funktioner. De hjälper till att autentisera användare och förhindra bedräglig användning av
    användarkonton. Utan dessa cookies, tjänsterna som du har bett om
    kan inte tillhandahållas, och vi använder endast dessa cookies för att tillhandahålla dig
    dessa tjänster.
  • Cookiespolicy/meddelande Acceptans Cookiestyp: Beständiga cookies Administreras av: Oss Syfte: Dessa cookies identifierar om användare har accepterat användningen av cookies
    på hemsidan.
  • Funktionalitet Cookies Typ: Beständiga cookies Administreras av: Oss Syfte: Dessa cookies tillåter oss att komma ihåg val du gör när du använder
    webbplatsen, som att komma ihåg dina inloggningsuppgifter eller språk
    preferens. Syftet med dessa cookies är att ge dig mer
    personlig erfarenhet och för att undvika att du behöver ange dina preferenser igen
    varje gång du använder webbplatsen.

För mer information om de cookies vi använder och dina val ang
cookies, vänligen besök vår Cookiepolicy eller avsnittet Cookies i vår Sekretess
Politik.

Användning av dina personuppgifter

Företaget kan använda personuppgifter för följande ändamål:

  • För att tillhandahålla och underhålla vår tjänst, inklusive att övervaka användningen av
    vår tjänst.
  • För att hantera ditt konto: för att hantera din registrering som användare av
    Service. De personuppgifter du tillhandahåller kan ge dig tillgång till olika
    funktioner i tjänsten som är tillgängliga för dig som registrerad
    användare.
  • För genomförandet av ett kontrakt: utveckling, efterlevnad och
    ingående av köpekontraktet för produkterna, föremålen eller tjänsterna
    Du har köpt eller av något annat avtal med oss genom tjänsten.
  • För att kontakta dig: För att kontakta dig via e-post, telefonsamtal, SMS eller annat
    likvärdiga former av elektronisk kommunikation, såsom en mobil
    applikationens push-meddelanden om uppdateringar eller informativa
    kommunikation relaterade till funktionerna, produkterna eller avtalade
    tjänster, inklusive säkerhetsuppdateringar, när det är nödvändigt eller rimligt för
    deras genomförande.
  • För att ge dig nyheter, specialerbjudanden och allmän information om
    andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder som liknar dem
    som du redan har köpt eller frågat om om du inte har valt det
    att inte få sådan information.
  • För att hantera dina förfrågningar: För att delta och hantera dina förfrågningar till oss.
  • För företagsöverlåtelser: Vi kan använda Din information för att utvärdera eller genomföra
    en sammanslagning, avyttring, omstrukturering, omorganisation, upplösning eller
    annan försäljning eller överlåtelse av några eller alla av våra tillgångar, oavsett om det är på gång
    oro eller som en del av konkurs, likvidation eller liknande förfarande, i
    vilka personuppgifter som vi har om våra tjänstanvändare är bland tillgångarna
    överförd.
  • För andra ändamål: Vi kan komma att använda Din information för andra ändamål, t.ex
    som dataanalys, identifiera användningstrender, bestämma effektiviteten
    av våra reklamkampanjer och för att utvärdera och förbättra vår tjänst,
    produkter, tjänster, marknadsföring och din upplevelse.

Vi kan komma att dela din personliga information i följande situationer:

  • Med tjänsteleverantörer: Vi kan komma att dela din personliga information med
    Tjänsteleverantörer att övervaka och analysera användningen av vår tjänst, för att
    kontakta dig.
  • För företagsöverlåtelser: Vi kan komma att dela eller överföra din personliga information
    i samband med, eller under förhandlingar om, eventuell fusion, försäljning av Bolaget
    tillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller delar av vår verksamhet
    ett annat företag.
  • Med affiliates: Vi kan komma att dela din information med våra affiliates, i
    vilket fall vi kommer att kräva att dessa dotterbolag respekterar denna integritetspolicy.
    Affiliates inkluderar Vårt moderbolag och alla andra dotterbolag, gemensamma
    venture partners eller andra företag som vi kontrollerar eller som är under
    gemensam kontroll med oss.
  • Med affärspartners: Vi kan komma att dela din information med vår verksamhet
    partners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.
  • Med andra användare: när du delar personlig information eller på annat sätt
    interagera i de offentliga områdena med andra användare, kan sådan information vara
    ses av alla användare och kan distribueras offentligt utanför.
  • Med ditt samtycke: Vi kan avslöja din personliga information för alla
    annat syfte med ditt samtycke.

Lagring av dina personuppgifter

Företaget kommer endast att behålla dina personuppgifter så länge det är nödvändigt
för de syften som anges i denna integritetspolicy. Vi kommer att behålla och använda din
Personuppgifter i den utsträckning det är nödvändigt för att uppfylla våra juridiska skyldigheter
(till exempel om vi är skyldiga att behålla dina uppgifter för att följa tillämpliga
lagar), lösa tvister och genomdriva våra juridiska avtal och policyer.

Företaget kommer också att behålla användningsdata för interna analysändamål. Användande
Data bevaras i allmänhet under en kortare tid, förutom när dessa data
används för att stärka säkerheten eller för att förbättra funktionaliteten hos Our
Tjänst, eller Vi är juridiskt skyldiga att behålla dessa uppgifter under längre tid
perioder.

Överföring av dina personuppgifter

Din information, inklusive personuppgifter, behandlas hos företaget
verksamhetskontor och på andra platser där de parter som är involverade i
bearbetning finns. Det betyder att denna information kan överföras till -
och underhålls på — datorer utanför din stat, provins, land
eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig åt
än de från din jurisdiktion.

Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av ditt inlämnande av sådan
information representerar ditt samtycke till den överföringen.

Företaget kommer att vidta alla åtgärder som rimligen är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter
behandlas säkert och i enlighet med denna integritetspolicy och ingen överföring
av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om inte
det finns adekvata kontroller på plats inklusive säkerheten för dina data och
annan personlig information.

Avslöjande av dina personuppgifter

Affärstransaktion

Företaget kan avslöja dina personuppgifter i god tro att sådana
åtgärder är nödvändiga för att:

  • Följ en laglig skyldighet
  • Skydda och försvara företagets rättigheter eller egendom
  • Förhindra eller undersöka eventuella fel i samband med tjänsten
  • Skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten
  • Skydda mot juridiskt ansvar

Säkerhet för dina personuppgifter

Säkerheten för dina personuppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att nej
metod för överföring över Internet, eller metod för elektronisk lagring är
100% säker. Samtidigt som vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla metoder för att skydda
Dina personuppgifter, vi kan inte garantera dess absoluta säkerhet.

Barns integritet

Vår tjänst vänder sig inte till någon under 18 år. Det gör vi inte medvetet
samla in personligt identifierbar information från alla under 18 år.
Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att ditt barn har gett
Oss med personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi blir medvetna om att vi har
samlat in personuppgifter från någon under 18 år utan verifiering
av föräldrarnas samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från vår
servrar.

Om vi behöver förlita oss på samtycke som rättslig grund för att behandla dina uppgifter
och ditt land kräver samtycke från en förälder. Vi kan kräva din förälders
samtycke innan vi samlar in och använder den informationen.

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss.
Om du klickar på en tredje parts länk kommer du att dirigeras till den tredje partens
webbplats. Vi rekommenderar dig starkt att läsa sekretesspolicyn för varje webbplats du
besök.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, integriteten
policyer eller praxis för tredje parts webbplatser eller tjänster.

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om eventuella
ändras genom att publicera den nya integritetspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e-post och/eller ett framträdande meddelande på vår tjänst, innan
till att ändringen träder i kraft och uppdatera datumet "Senast uppdaterad" högst upp
i denna integritetspolicy.

Du rekommenderas att granska denna integritetspolicy med jämna mellanrum för eventuella ändringar.
Ändringar av denna integritetspolicy träder i kraft när de publiceras på denna
sida.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy kan du kontakta oss: